Onze DIENSTEN

Tuinonderhoud

Het onderhoud van uw tuin door Bunt Groen. Wilt u het tuinonderhoud laten verzorgen door een allround hoveniersbedrijf? Dan zit u helemaal goed bij Bunt Groen. Zowel bedrijven als particulieren in Neder-Betuwe, Tiel, Wageningen en Veenendaal en omgeving kunnen bij ons terecht voor vakkundig tuinonderhoud. Wilt u onze hovenier periodiek laten langskomen voor het onderhoud van uw tuin? Dan heeft u bij ons de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten! Lees verder voor meer informatie over het uitvoeren van tuinonderhoud en de prijzen. Natuurlijk kunt u ook direct bellen of mailen voor advies of het maken van een afspraak.

Contact opnemen
reviews

Wat klanten zeggen over ons

Meer reviews lezen
“Echt een geweldig bedrijf!”

Wilmer is erg oplossingsgericht en overlegd alles! Alles is mogelijk en hij denkt graag met je mee. En ik moet eerlijk zeggen, we hebben al heel wat verbouwingen achter de rug en dit is voor het eerst dat we echt het gevoel hadden dat we ontzorgd werden.

Simon de Wendt
Google review
“Bunt Groen reageert direct en denkt mee”

De heren van Bunt Groen hebben bij ons de voor- en achtertuin afgegraven en voorzien van nieuwe grond, de oprit bestraat en een terras gelegd. Dit alles is zeer snel en goed uitgevoerd. Daarnaast is de communicatie met Wilmer super.

Bram
Google review
“Echt, wij kunnen Bunt Groen van harte aanbevelen..”

Wilmer is een toppertje hoor. Vanaf het 1e kennismakingsgesprek tot en met de nazorg van onze prachtig aangelegde tuin kunnen wij alleen maar positief zijn. Communicatie is super goed, Wilmer reageert snel op vragen, niets is te veel.

Walter Poelen
Google review
“Iedereen kan ik dit jonge bedrijf aanbevelen.”

Bunt Groen heeft onze voor- en achtertuin nieuw aangelegd. De werkzaamheden zijn goed en snel uitgevoerd, binnen de afgesproken termijn. Het resultaat is prachtig geworden. De communicatie met Wilmer verliep uitstekend. Hij reageerde direct en dacht overal in mee. Niets was teveel.

Albert
Google review
“Leuke ploeg mensen ook..”

Jong bedrijf (5jr) maar ze leveren een kwaliteit alsof ze 20jaar in het vak zitten. Bij ons moest ze een deel (her) betegelen en een nieuw gazon aangelegd ( oude grasmat eruit, nieuwe zoden erin). Ze deden dit in hoog tempo en het resultaat is uitstekend.

Peter Vegt
Google review
“Heel blij mee”

Vandaag is mijn achtertuin door buntgroen gedaan, super mooi, goede en nette afhandeling. Heel blij mee

Eina de Visser
Google review
“Goed afgehandeld!”

Telefonisch contact gehad 👍🏼Prettig te woord gestaan en een goede oplossing werd geboden.

Stephan
Google review