gazon

Een gazon aanleggen

De uitvoering van tuinaanleg door Bunt Groen
Wilt u een nieuw gazon laten aanleggen? Ook dan kunt u vertrouwen op de kennis en vaardigheden van Bunt Groen. Wij verzorgen de aanleg van uw nieuwe gazon van A tot Z. We zullen onder andere de oude graszoden verwijderen, grond frezen en graszoden leggen. Ook voor speciale toepassingen als het leggen van mollengaas onder uw gazon of de installatie van een robotmaaier kunt u op bij ons terecht. Lees verder als u meer wilt weten over onze werkwijze bij een nieuw grasveld aanleggen. Natuurlijk kunt u ons ook direct bellen of mailen voor advies of het maken van een afspraak.  

Advies op maat
Een fraai gazon aanleggen is nog niet zo makkelijk als dat het lijkt. Zo moet u erop letten dat u de juiste soort gras kiest. Er zijn bijvoorbeeld speciale grassoorten om op te sporten en te spelen, maar ook schaduwgras of siergras behoort tot te mogelijkheden. Wij bespreken vooraf uw wensen voor het nieuwe gazon en bekijken uw tuinsituatie. Vervolgens bepalen we aan de hand daarvan welke grassoort we gebruiken. Een ander belangrijk onderdeel is het voorbereiden van de grond, zodat het gras goed kan groeien. Heeft u behoefte aan advies? Neem dan gerust contact met ons op.  

Een gazon aanleggen
Wat kunt u van ons verwachten wanneer u ons hoveniersbedrijf inschakelt voor het aanleggen van een gazon? We starten met het verwijderen van de oude graszoden. Vervolgens zullen wij de grond frezen en verwijderen we de steenpuin en wortels. Wanneer het terrein mooi effen ligt, kunnen we beginnen met het aanleggen van graszoden. Wilt u mollengaas laten aanbrengen in uw tuin? Dan zal dit onder de grasmat worden gelegd.  

Gazon leggen en de kosten
Wilt u direct Bunt Groen inschakelen voor het aanleggen van een nieuw gazon? Heeft u nog vragen over onze aanpak? Of wilt u meer weten over de kosten? Benader ons dan via 0488 232 030 of 06-29391460, mail naar info@buntgroen.nl of laat een bericht achter via het online contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen voor de aanleg van een nieuw gazon te bespreken.

reviews

Wat klanten zeggen over ons

Meer reviews lezen
“Echt een geweldig bedrijf!”

Wilmer is erg oplossingsgericht en overlegd alles! Alles is mogelijk en hij denkt graag met je mee. En ik moet eerlijk zeggen, we hebben al heel wat verbouwingen achter de rug en dit is voor het eerst dat we echt het gevoel hadden dat we ontzorgd werden.

Simon de Wendt
Google review
“Bunt Groen reageert direct en denkt mee”

De heren van Bunt Groen hebben bij ons de voor- en achtertuin afgegraven en voorzien van nieuwe grond, de oprit bestraat en een terras gelegd. Dit alles is zeer snel en goed uitgevoerd. Daarnaast is de communicatie met Wilmer super.

Bram
Google review
“Echt, wij kunnen Bunt Groen van harte aanbevelen..”

Wilmer is een toppertje hoor. Vanaf het 1e kennismakingsgesprek tot en met de nazorg van onze prachtig aangelegde tuin kunnen wij alleen maar positief zijn. Communicatie is super goed, Wilmer reageert snel op vragen, niets is te veel.

Walter Poelen
Google review
“Iedereen kan ik dit jonge bedrijf aanbevelen.”

Bunt Groen heeft onze voor- en achtertuin nieuw aangelegd. De werkzaamheden zijn goed en snel uitgevoerd, binnen de afgesproken termijn. Het resultaat is prachtig geworden. De communicatie met Wilmer verliep uitstekend. Hij reageerde direct en dacht overal in mee. Niets was teveel.

Albert
Google review
“Leuke ploeg mensen ook..”

Jong bedrijf (5jr) maar ze leveren een kwaliteit alsof ze 20jaar in het vak zitten. Bij ons moest ze een deel (her) betegelen en een nieuw gazon aangelegd ( oude grasmat eruit, nieuwe zoden erin). Ze deden dit in hoog tempo en het resultaat is uitstekend.

Peter Vegt
Google review
“Heel blij mee”

Vandaag is mijn achtertuin door buntgroen gedaan, super mooi, goede en nette afhandeling. Heel blij mee

Eina de Visser
Google review
“Prachtige tuin”

Vanaf het begin heel goed contact met Wilmer gehad. Ik was zelf nogal bezorgd of het allemaal wel zou lukken. Je kunt hem op de gekste uren bellen om je zorg uit te spreken. Het antwoord was dan “komt goed”. Is ook allemaal gelukt. Is een prachtige tuin geworden. Helemaal tevreden! Is allemaal soepel en vlot gegaan.

Dick Krommenhoek
Google review