Tiel

Opzoek naar een hovenier in Tiel

Bunt Groen, de hovenier in regio Tiel
Wilt u een vakkundige hovenier in Tiel of omgeving inschakelen? Neem dan contact op met Bunt Groen, het allround hoveniersbedrijf uit Ochten. Wij houden ons bezig met het aanleggen en onderhouden van tuinen en parken. Wilmer Bunt, oprichter van Bunt Groen, staat samen met zijn gedreven team klaar voor bedrijven en particulieren die de aanleg en het onderhoud van hun tuin of bedrijfstuin uit handen willen geven aan een professional. Heeft u behoefte aan advies op maat? Of wilt u direct een afspraak maken met onze hovenier? Bel of mail ons dan!

Voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud op maat
Wilt u een mooi tuinontwerp laten maken? Wilt u een nieuw gazon of vijver laten aanleggen? Of wilt u uw complete tuin aan laten pakken? Dan kunt u rekenen op het vakmanschap van Bunt Groen. Wij hebben de nodige kennis en ervaring in huis om een prachtig tuinontwerp te maken en de tuinaanleg in Wageningen te verzorgen. We starten met het maken van een tuinontwerp, waarbij wij uw wensen als uitgangspunt nemen. Daarnaast voorziet onze hovenier u van advies op maat. Vervolgens kunnen wij op de afgesproken datum beginnen met de tuinaanleg. Bunt Groen biedt een totaalpakket en verzorgt onder andere grondwerk, de aanleg van een terras, vijver of gazon, verlichting en beplanting. Wilt u het tuinonderhoud in Tiel ook uit handen geven aan een hovenier? Dan is Bunt Groen u ook graag van dienst.  

Onze werkwijze
Schakelt u onze tuinman in Tiel in voor het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van uw tuin? Dan kunt u altijd reken op advies op maat. Wij combineren uw ideeën met onze kennis en vaardigheden om een prachtig resultaat neer te zetten. Heeft u gedurende het project vragen? Dan kunt u ons altijd bellen. Wij hanteren korte lijnen en maken graag duidelijke afspraken met u. U weet dus precies waar u aan toe bent. Ons hardwerkende team doet er alles aan om de tuinaanleg en het tuinonderhoud in Tiel zo snel mogelijk en netjes af te ronden. Voor een efficiënte en nauwkeurige aanpak maken wij gebruik van onze moderne machines. Meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op!  

Maak een afspraak met onze hovenier in Tiel
Schakelt u ons hoveniersbedrijf in Tiel in voor een tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud? Heeft u behoefte aan advies? Of wilt u meer weten over onze tarieven? Bel ons dan via telefoonnummer 0488 232 030 of 06-29391460, mail naar info@buntgroen.nl of laat een bericht achter via het online contactformulier. Onze hovenier in Tiel voorziet u dan graag van advies op maat over alle soorten tuinwerkzaamheden.

reviews

Wat klanten zeggen over ons

Meer reviews lezen
“Echt een geweldig bedrijf!”

Wilmer is erg oplossingsgericht en overlegd alles! Alles is mogelijk en hij denkt graag met je mee. En ik moet eerlijk zeggen, we hebben al heel wat verbouwingen achter de rug en dit is voor het eerst dat we echt het gevoel hadden dat we ontzorgd werden.

Simon de Wendt
Google review
“Bunt Groen reageert direct en denkt mee”

De heren van Bunt Groen hebben bij ons de voor- en achtertuin afgegraven en voorzien van nieuwe grond, de oprit bestraat en een terras gelegd. Dit alles is zeer snel en goed uitgevoerd. Daarnaast is de communicatie met Wilmer super.

Bram
Google review
“Echt, wij kunnen Bunt Groen van harte aanbevelen..”

Wilmer is een toppertje hoor. Vanaf het 1e kennismakingsgesprek tot en met de nazorg van onze prachtig aangelegde tuin kunnen wij alleen maar positief zijn. Communicatie is super goed, Wilmer reageert snel op vragen, niets is te veel.

Walter Poelen
Google review
“Iedereen kan ik dit jonge bedrijf aanbevelen.”

Bunt Groen heeft onze voor- en achtertuin nieuw aangelegd. De werkzaamheden zijn goed en snel uitgevoerd, binnen de afgesproken termijn. Het resultaat is prachtig geworden. De communicatie met Wilmer verliep uitstekend. Hij reageerde direct en dacht overal in mee. Niets was teveel.

Albert
Google review
“Leuke ploeg mensen ook..”

Jong bedrijf (5jr) maar ze leveren een kwaliteit alsof ze 20jaar in het vak zitten. Bij ons moest ze een deel (her) betegelen en een nieuw gazon aangelegd ( oude grasmat eruit, nieuwe zoden erin). Ze deden dit in hoog tempo en het resultaat is uitstekend.

Peter Vegt
Google review
“Heel blij mee”

Vandaag is mijn achtertuin door buntgroen gedaan, super mooi, goede en nette afhandeling. Heel blij mee

Eina de Visser
Google review
“Prachtige tuin”

Vanaf het begin heel goed contact met Wilmer gehad. Ik was zelf nogal bezorgd of het allemaal wel zou lukken. Je kunt hem op de gekste uren bellen om je zorg uit te spreken. Het antwoord was dan “komt goed”. Is ook allemaal gelukt. Is een prachtige tuin geworden. Helemaal tevreden! Is allemaal soepel en vlot gegaan.

Dick Krommenhoek
Google review