Veenendaal

Opzoek naar een hovenier in Veenendaal

Bunt Groen, de allround hovenier in Veenendaal
Bent u op zoek naar een vakkundige hovenier in Veenendaal of omgeving die u kan voorzien van advies op maat? Dan zit u helemaal goed bij Bunt Groen. Wij zijn een allround hoveniersbedrijf dat klaar staat voorparticulieren en bedrijven in regio Veenendaal die behoefte hebben aan professioneel tuinadvies. Wij bieden een totaalpakket en verzorgen onder andere een maatwerk tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Wilt u meer weten over ons hoveniersbedrijf of wilt u direct een afspraak met ons maken? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen of te mailen.

Tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud inVeenendaal
Voordat we kunnen beginnen met het aanleggen van een nieuwetuin, moet er eerst een tuinontwerp voor uw tuin worden gemaakt. Onze hovenierkomt daarom vooraf bij u langs om al uw wensen in kaart te brengen. Daarnaast voorziet hij u van advies op maat. We denken samen na over de bestrating, verlichting en beplanting van uw tuin. Wanneer u akkoord heeft gegeven voor het ontwerp en de offerte, plannen we een datum waarop wij starten met de tuinaanleg in Veenendaal. Bij de tuinaanleg nemen we ieder aspect voor onze rekening. We verzorgen het grondwerk, de beplanting, de aanleg van een terras of gazon en de verlichting. Wilt u ook het tuinonderhoud in Veenendaal uithanden geven? Dan kunt u ook op onze hulp rekenen.  

De voordelen van ons hoveniersbedrijf
Schakelt u ons hoveniersbedrijf in Veenendaal in voor een tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud, dan houden wij u gedurende het hele project nauwgezet op de hoogte van alle werkzaamheden. Wij hanteren namelijk korte lijnen en maken duidelijke afspraken. Onze hoveniers werken netjes en zijn niet bang om lange dagen te maken. Zij zorgen er graag voor dat de tuinaanleg of het tuinonderhoud in Veenendaal zo snel mogelijk is afgerond, zodat u kunt genieten van uw tuin. We beschikken een uitgebreid machinepark met moderne machines die ons daarbij helpt.  

Neem contact met ons op
Wilt u ook onze hovenier inschakelen voor een tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze prijzen? Neem dan contact met ons op via 0488 232 030 of 06-29391460. Mailen is mogelijk via info@buntgroen.nl of u laat een bericht achter via het online contactformulier. Onze hovenier hoopt in Veenendaal zo snel mogelijk aan de slag te gaan met het tuinontwerp, de tuinaanleg of het tuinonderhoud!

reviews

Wat klanten zeggen over ons

Meer reviews lezen
“Echt een geweldig bedrijf!”

Wilmer is erg oplossingsgericht en overlegd alles! Alles is mogelijk en hij denkt graag met je mee. En ik moet eerlijk zeggen, we hebben al heel wat verbouwingen achter de rug en dit is voor het eerst dat we echt het gevoel hadden dat we ontzorgd werden.

Simon de Wendt
Google review
“Bunt Groen reageert direct en denkt mee”

De heren van Bunt Groen hebben bij ons de voor- en achtertuin afgegraven en voorzien van nieuwe grond, de oprit bestraat en een terras gelegd. Dit alles is zeer snel en goed uitgevoerd. Daarnaast is de communicatie met Wilmer super.

Bram
Google review
“Echt, wij kunnen Bunt Groen van harte aanbevelen..”

Wilmer is een toppertje hoor. Vanaf het 1e kennismakingsgesprek tot en met de nazorg van onze prachtig aangelegde tuin kunnen wij alleen maar positief zijn. Communicatie is super goed, Wilmer reageert snel op vragen, niets is te veel.

Walter Poelen
Google review
“Iedereen kan ik dit jonge bedrijf aanbevelen.”

Bunt Groen heeft onze voor- en achtertuin nieuw aangelegd. De werkzaamheden zijn goed en snel uitgevoerd, binnen de afgesproken termijn. Het resultaat is prachtig geworden. De communicatie met Wilmer verliep uitstekend. Hij reageerde direct en dacht overal in mee. Niets was teveel.

Albert
Google review
“Leuke ploeg mensen ook..”

Jong bedrijf (5jr) maar ze leveren een kwaliteit alsof ze 20jaar in het vak zitten. Bij ons moest ze een deel (her) betegelen en een nieuw gazon aangelegd ( oude grasmat eruit, nieuwe zoden erin). Ze deden dit in hoog tempo en het resultaat is uitstekend.

Peter Vegt
Google review
“Heel blij mee”

Vandaag is mijn achtertuin door buntgroen gedaan, super mooi, goede en nette afhandeling. Heel blij mee

Eina de Visser
Google review
“Prachtige tuin”

Vanaf het begin heel goed contact met Wilmer gehad. Ik was zelf nogal bezorgd of het allemaal wel zou lukken. Je kunt hem op de gekste uren bellen om je zorg uit te spreken. Het antwoord was dan “komt goed”. Is ook allemaal gelukt. Is een prachtige tuin geworden. Helemaal tevreden! Is allemaal soepel en vlot gegaan.

Dick Krommenhoek
Google review