Wageningen

Opzoek naar een hovenier in Wageningen

Bunt Groen, het hoveniersbedrijf in Wageningen
Wanneer u behoefte heeft aan een vakkundige hovenier in Wageningen of omgeving, bent u bij Bunt Groen aan het juiste adres. Bunt Groen, opgericht door Wilmer Bunt uit Ochten, verzorgt alle soorten tuinwerkzaamheden voor zowel bedrijven als particulieren. Wij zorgen bijvoorbeeld voor een mooi tuinontwerp, de tuinaanleg, maar ook het tuinonderhoud. Wij hebben jarenlange ervaring er voorzien u ook graag van advies op maat. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze werkwijze? Of wilt u direct ons hoveniersbedrijf inschakelen in Wageningen? Neem dan contact met ons op door te bellen of te mailen.

Alle soorten tuinwerkzaamheden
Wilt u graag uw droomtuin realiseren? Maar heeft u helaas geen groene vingers? Dan is Bunt Groen, de hovenier in Wageningen, u graag van dienst. Wij maken een prachtig tuinontwerp dat perfect aansluit bij uw wensen. Over ieder element in uw nieuwe tuin wordt goed nagedacht. We bespreken bijvoorbeeld de bestrating, verlichting en beplanting. Gaat u uiteindelijk akkoord met het tuinontwerp en de offerte? Dan beginnen we zo snel mogelijk met de tuinaanleg in Wageningen. Bunt Groen biedt bij de tuinaanleg een compleet pakket van onder andere grondwerk, beplanting, de aanleg van een terras of gazon, verlichting, maar ook een goede afwatering kunnen wij verzorgen. Uiteraard wilt u uw nieuwe tuin in topconditie houden. Of misschien heeft u niet de tijd en kennis om uw tuin te onderhouden. U kunt ons hoveniersbedrijf dan ook inschakelen voor tuinonderhoud in Wageningen.  

Profiteer van de voordelen van ons hoveniersbedrijf
Wat kunt u van onze hovenier in Wageningen verwachten? Bij ons hoveniersbedrijf weet u altijd precies waar u aan toe bent voor en tijdens het project. Wij maken namelijk duidelijke afspraken met u en houden de lijnen kort. Heeft u vragen over de gang van zaken? Of wilt u iets bespreken met onze hovenier? Dan kunt u ons altijd bellen. Ons gedreven team werkt zeer hard om de tuinaanleg of het tuinonderhoud in Wageningen zo snel mogelijk netjes af te ronden. De moderne, geavanceerde machines uit ons uitgebreide machinepark helpen ons daarbij.  

Bel voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Wageningen
Wilt u de uitvoering van uw tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud uit handen geven aan onze vakkundige hovenier? Of heeft u behoefte aan advies op maat? Benader ons dan via 0488 232 030 of 06-29391460, mail naar info@buntgroen.nl of laat een bericht achter via het online contactformulier. Maak dan direct een afspraak met onze hovenier in Wageningen.

reviews

Wat klanten zeggen over ons

Meer reviews lezen
“Echt een geweldig bedrijf!”

Wilmer is erg oplossingsgericht en overlegd alles! Alles is mogelijk en hij denkt graag met je mee. En ik moet eerlijk zeggen, we hebben al heel wat verbouwingen achter de rug en dit is voor het eerst dat we echt het gevoel hadden dat we ontzorgd werden.

Simon de Wendt
Google review
“Bunt Groen reageert direct en denkt mee”

De heren van Bunt Groen hebben bij ons de voor- en achtertuin afgegraven en voorzien van nieuwe grond, de oprit bestraat en een terras gelegd. Dit alles is zeer snel en goed uitgevoerd. Daarnaast is de communicatie met Wilmer super.

Bram
Google review
“Echt, wij kunnen Bunt Groen van harte aanbevelen..”

Wilmer is een toppertje hoor. Vanaf het 1e kennismakingsgesprek tot en met de nazorg van onze prachtig aangelegde tuin kunnen wij alleen maar positief zijn. Communicatie is super goed, Wilmer reageert snel op vragen, niets is te veel.

Walter Poelen
Google review
“Iedereen kan ik dit jonge bedrijf aanbevelen.”

Bunt Groen heeft onze voor- en achtertuin nieuw aangelegd. De werkzaamheden zijn goed en snel uitgevoerd, binnen de afgesproken termijn. Het resultaat is prachtig geworden. De communicatie met Wilmer verliep uitstekend. Hij reageerde direct en dacht overal in mee. Niets was teveel.

Albert
Google review
“Leuke ploeg mensen ook..”

Jong bedrijf (5jr) maar ze leveren een kwaliteit alsof ze 20jaar in het vak zitten. Bij ons moest ze een deel (her) betegelen en een nieuw gazon aangelegd ( oude grasmat eruit, nieuwe zoden erin). Ze deden dit in hoog tempo en het resultaat is uitstekend.

Peter Vegt
Google review
“Heel blij mee”

Vandaag is mijn achtertuin door buntgroen gedaan, super mooi, goede en nette afhandeling. Heel blij mee

Eina de Visser
Google review
“Prachtige tuin”

Vanaf het begin heel goed contact met Wilmer gehad. Ik was zelf nogal bezorgd of het allemaal wel zou lukken. Je kunt hem op de gekste uren bellen om je zorg uit te spreken. Het antwoord was dan “komt goed”. Is ook allemaal gelukt. Is een prachtige tuin geworden. Helemaal tevreden! Is allemaal soepel en vlot gegaan.

Dick Krommenhoek
Google review