De gezichten achter bunt groen

Een team van ervaren hoveniers

Zoekt u een vakkundig hoveniersbedrijf dat de uitvoering verzorgt van uw tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud? Dan bent u bij Bunt Groen aan het juiste adres.

REGIO GELDERLAND

Voor zakelijk en particulier

Bunt Groen is een allround hoveniersbedrijf dat is opgericht door Wilmer Bunt uit Ochten. Al jaren zorgen wij bij bedrijven en particulieren in onder andere Ochten, Opheusden, Tiel, Wageningen en Veenendaal voor de verzorging van allerhande tuinwerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan een prachtig tuinontwerp dat wij op maat voor u maken. Maar wij voeren ook het uw complete tuinaanleg inclusief grondwerk en het onderhoud van uw tuin of bedrijfstuin uit. Tevens zorgen wij voor de aanleg van een nieuw terras of gazon. Kortom, ons hoveniersbedrijf biedt het totaalpakket.

Onze diensten
Waarom Bunt Groen

Onze 6 garanties

Meer weten over de verschillende diensten die wij aanbieden? Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Compleet pakket

We ontzorgen u in het complete traject, u hoeft alleen maar (één keer) te bellen.

Flexibel

Dankzij ons flexibele team klaren wij elke klus binnen de opgegeven tijd.

Persoonlijk

We tonen persoonlijke betrokkenheid en komen vooraf altijd bij u langs ter kennismaking.

Alles in huis

Dankzij onze moderne materieelvloot kunnen we alles in eigen beheer uitvoeren.

Cost Effective - Landscaper X Webflow Template

Goede prijzen

We werken tegen concurrerende prijzen.

Ervaren hoveniers

We werken alleen met opgeleide vakmensen

reviews

Wat klanten zeggen over ons

Meer reviews lezen
“Echt een geweldig bedrijf!”

Wilmer is erg oplossingsgericht en overlegd alles! Alles is mogelijk en hij denkt graag met je mee. En ik moet eerlijk zeggen, we hebben al heel wat verbouwingen achter de rug en dit is voor het eerst dat we echt het gevoel hadden dat we ontzorgd werden.

Simon de Wendt
Google review
“Bunt Groen reageert direct en denkt mee”

De heren van Bunt Groen hebben bij ons de voor- en achtertuin afgegraven en voorzien van nieuwe grond, de oprit bestraat en een terras gelegd. Dit alles is zeer snel en goed uitgevoerd. Daarnaast is de communicatie met Wilmer super.

Bram
Google review
“Echt, wij kunnen Bunt Groen van harte aanbevelen..”

Wilmer is een toppertje hoor. Vanaf het 1e kennismakingsgesprek tot en met de nazorg van onze prachtig aangelegde tuin kunnen wij alleen maar positief zijn. Communicatie is super goed, Wilmer reageert snel op vragen, niets is te veel.

Walter Poelen
Google review
“Iedereen kan ik dit jonge bedrijf aanbevelen.”

Bunt Groen heeft onze voor- en achtertuin nieuw aangelegd. De werkzaamheden zijn goed en snel uitgevoerd, binnen de afgesproken termijn. Het resultaat is prachtig geworden. De communicatie met Wilmer verliep uitstekend. Hij reageerde direct en dacht overal in mee. Niets was teveel.

Albert
Google review
“Leuke ploeg mensen ook..”

Jong bedrijf (5jr) maar ze leveren een kwaliteit alsof ze 20jaar in het vak zitten. Bij ons moest ze een deel (her) betegelen en een nieuw gazon aangelegd ( oude grasmat eruit, nieuwe zoden erin). Ze deden dit in hoog tempo en het resultaat is uitstekend.

Peter Vegt
Google review
“Heel blij mee”

Vandaag is mijn achtertuin door buntgroen gedaan, super mooi, goede en nette afhandeling. Heel blij mee

Eina de Visser
Google review
“Prachtige tuin”

Vanaf het begin heel goed contact met Wilmer gehad. Ik was zelf nogal bezorgd of het allemaal wel zou lukken. Je kunt hem op de gekste uren bellen om je zorg uit te spreken. Het antwoord was dan “komt goed”. Is ook allemaal gelukt. Is een prachtige tuin geworden. Helemaal tevreden! Is allemaal soepel en vlot gegaan.

Dick Krommenhoek
Google review