Alles over terras

Terras aanleggen

Een nieuw terras laten aanleggen door Bunt Groen
Wilt u een terras laten aanleggen bij uw bedrijf of woning? Dan gaat Bunt Groen graag voor u aan de slag. Wij verzorgen uw complete tuin waaronder de aanleg van een nieuw terras. Natuurlijk nemen we bij het aanleggen van een terras uw wensen als uitgangspunt. We zoeken samen de stenen met u uit en voorzien u van advies. Wij zorgen voor een goed aangelegd terras dat niet zomaar verzakt en waarbij het regentwater goed kan weglopen. Meer weten over hoe wij een terras aanleggen aanpakken? Lees dan verder of neem direct contact met ons op door te bellen of te mailen.

De juiste stenen uitkiezen
Bunt Groen helpt u graag met een maatwerk terras aanleggen. Voordat wij aan de slag kunnen gaan, zullen wij eerst een aantal aspecten met u bespreken. Wat voor terras wilt u bijvoorbeeld laten leggen, want naast een tegelterras kunt u ook u ook een houten terras laten maken. Daarnaast moet u bepalen welke stenen(of houtsoort) u wilt gebruiken. Wij nodigen u uit om bij ons de gewenste stenen of tegels uit te zoeken. Tijdens uw bezoek voorziet onze hovenier u van advies. Hij informeert u over de verschillende voor- en nadelen van een specifieke steen en vertelt u welke tegel goed past bij uw situatie. Wanneer u de juiste stenen heeft uitgekozen, plannen we een datum voor de start van het aanleggen van het terras.

De aanleg van uw terras
Op de afgesproken datum beginnen we met de aanleg van het terras. Ons hoveniersbedrijf heeft alle ervaring, kennis en vaardigheden in huis om dit opeen zorgvuldige en goed doordachte manier uit te voeren. We zullen daarom eerst uw tuin opmeten en een ontwerp maken. Tevens bekijken we de grond en zorgen we voor een goede basis. Wij houden bij de aanleg rekening met onder nadere de afvoer van het regenwater. Daarnaast nemen we maatregelen om een verzakking van uw terras te voorkomen. Op deze manier kunnen we kwalitatief terras realiseren.

Neem contact met ons op
Schakel vandaag nog ons hoveniersbedrijf in om een maatwerk terras te laten aanleggen. Neem contact op voor advies, een offerte of het maken van een afspraak door te bellen naar 0488 232 030 of 06-29391460. Mailen kan ook viainfo@buntgroen.nl. Daarnaast kunt u een bericht achterlaten via het online contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om demogelijkheden van een terras aanleggen te bespreken.

reviews

Wat klanten zeggen over ons

Meer reviews lezen
“Echt een geweldig bedrijf!”

Wilmer is erg oplossingsgericht en overlegd alles! Alles is mogelijk en hij denkt graag met je mee. En ik moet eerlijk zeggen, we hebben al heel wat verbouwingen achter de rug en dit is voor het eerst dat we echt het gevoel hadden dat we ontzorgd werden.

Simon de Wendt
Google review
“Bunt Groen reageert direct en denkt mee”

De heren van Bunt Groen hebben bij ons de voor- en achtertuin afgegraven en voorzien van nieuwe grond, de oprit bestraat en een terras gelegd. Dit alles is zeer snel en goed uitgevoerd. Daarnaast is de communicatie met Wilmer super.

Bram
Google review
“Echt, wij kunnen Bunt Groen van harte aanbevelen..”

Wilmer is een toppertje hoor. Vanaf het 1e kennismakingsgesprek tot en met de nazorg van onze prachtig aangelegde tuin kunnen wij alleen maar positief zijn. Communicatie is super goed, Wilmer reageert snel op vragen, niets is te veel.

Walter Poelen
Google review
“Iedereen kan ik dit jonge bedrijf aanbevelen.”

Bunt Groen heeft onze voor- en achtertuin nieuw aangelegd. De werkzaamheden zijn goed en snel uitgevoerd, binnen de afgesproken termijn. Het resultaat is prachtig geworden. De communicatie met Wilmer verliep uitstekend. Hij reageerde direct en dacht overal in mee. Niets was teveel.

Albert
Google review
“Leuke ploeg mensen ook..”

Jong bedrijf (5jr) maar ze leveren een kwaliteit alsof ze 20jaar in het vak zitten. Bij ons moest ze een deel (her) betegelen en een nieuw gazon aangelegd ( oude grasmat eruit, nieuwe zoden erin). Ze deden dit in hoog tempo en het resultaat is uitstekend.

Peter Vegt
Google review
“Heel blij mee”

Vandaag is mijn achtertuin door buntgroen gedaan, super mooi, goede en nette afhandeling. Heel blij mee

Eina de Visser
Google review
“Prachtige tuin”

Vanaf het begin heel goed contact met Wilmer gehad. Ik was zelf nogal bezorgd of het allemaal wel zou lukken. Je kunt hem op de gekste uren bellen om je zorg uit te spreken. Het antwoord was dan “komt goed”. Is ook allemaal gelukt. Is een prachtige tuin geworden. Helemaal tevreden! Is allemaal soepel en vlot gegaan.

Dick Krommenhoek
Google review