Nieuwbouw

Tuinaanleg bij nieuwbouw

Een nieuwbouw tuinlaten aanleggen
Zoekt u een hoveniersbedrijf dat de aanleg van een tuin bij nieuwbouw kan verzorgen? Dan bent u bij Bunt Groen aan het juiste adres. Wij voeren graag de complete tuinaanleg van uw nieuwbouwwoning uit. Bij de aanleg van een nieuwbouwtuin zijn er vaak verschillende bedrijven nodig om uiteindelijk de gewenste tuin te kunnen realiseren. Wanneer u Bunt Groen inschakelt, is dat niet noodzakelijk. Wij verzorgen namelijk een totaal pakket van onder andere ontwerp, grondwerk, terrasaanleg en tuininrichting. Samen met u gaan wij aan de slag om een droomtuin te verwezenlijken. Wilt u meer te wetenkomen over onze aanpak bij de aanleg van een nieuwbouw tuin? Lees dan verder. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen voor advies op maat of het maken van een afspraak.  

Een nieuwbouw tuin naar wens
Wanneer u een nieuwe woning heeft laten bouwen, wilt u daar uiteraard ook een mooie tuin bij laten aanleggen. Veel mensen hebben echter niet de kennis en vaardigheden in huis om een mooie tuin te ontwerpen en in te richten. Gelukkig biedt Bunt Groen dan de hulp die u nodig heeft. Wij gaan graag aan de slag met de aanleg van zowel de achtertuin als voortuin van uw nieuwbouwhuis. Uiteraard willen wij voordat wij met de uitvoering beginnen alles weten over uw wensen. Kiest u voor een groene tuin of wilt u meer bestrating? En welke planten wilt u graag terugzien in uw tuin? Wanneer dit alles op papier is gezet en er een ontwerp is gemaakt, kunnen we een datum plannen voor de aanleg van uw nieuwbouw tuin.  

Een tuin aanleggen voor nieuwbouw
Op de afgesproken datum starten wij met het aanleggen van de nieuwe tuin. De eerste stap is het uitvoeren van grondwerk, zodat de grond goed is voorbereid op het inrichten van de tuin. De tweede stap is, indien noodzakelijk, de aanleg van een drainage. Hiermee kan het waterniveau in de tuin gehandhaafd worden. Vervolgens gaan wij aan de slag met de bestrating, erfafscheiding en verlichting. Tot slot verzorgen wij ook de beplanting in de tuin.  

Tuinaanlegnieuwbouw en de kosten
Wilt u meer weten over de kosten van tuin aanleg bij nieuwbouw? Neem dan gerust contact met ons op om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Daarnaast kunt u ook om advies vragen of direct een afspraak maken via telefoonnummer 0488 232 030 of 06-29391460. Mailen kan ook naar info@buntgroen.nl of u laat een bericht achter via het online contactformulier. Wij hopen dan zo snel mogelijk contact met u op te nemen om de mogelijkheden voor uw nieuwbouw tuin te bespreken.

reviews

Wat klanten zeggen over ons

Meer reviews lezen
“Echt een geweldig bedrijf!”

Wilmer is erg oplossingsgericht en overlegd alles! Alles is mogelijk en hij denkt graag met je mee. En ik moet eerlijk zeggen, we hebben al heel wat verbouwingen achter de rug en dit is voor het eerst dat we echt het gevoel hadden dat we ontzorgd werden.

Simon de Wendt
Google review
“Bunt Groen reageert direct en denkt mee”

De heren van Bunt Groen hebben bij ons de voor- en achtertuin afgegraven en voorzien van nieuwe grond, de oprit bestraat en een terras gelegd. Dit alles is zeer snel en goed uitgevoerd. Daarnaast is de communicatie met Wilmer super.

Bram
Google review
“Echt, wij kunnen Bunt Groen van harte aanbevelen..”

Wilmer is een toppertje hoor. Vanaf het 1e kennismakingsgesprek tot en met de nazorg van onze prachtig aangelegde tuin kunnen wij alleen maar positief zijn. Communicatie is super goed, Wilmer reageert snel op vragen, niets is te veel.

Walter Poelen
Google review
“Iedereen kan ik dit jonge bedrijf aanbevelen.”

Bunt Groen heeft onze voor- en achtertuin nieuw aangelegd. De werkzaamheden zijn goed en snel uitgevoerd, binnen de afgesproken termijn. Het resultaat is prachtig geworden. De communicatie met Wilmer verliep uitstekend. Hij reageerde direct en dacht overal in mee. Niets was teveel.

Albert
Google review
“Leuke ploeg mensen ook..”

Jong bedrijf (5jr) maar ze leveren een kwaliteit alsof ze 20jaar in het vak zitten. Bij ons moest ze een deel (her) betegelen en een nieuw gazon aangelegd ( oude grasmat eruit, nieuwe zoden erin). Ze deden dit in hoog tempo en het resultaat is uitstekend.

Peter Vegt
Google review
“Heel blij mee”

Vandaag is mijn achtertuin door buntgroen gedaan, super mooi, goede en nette afhandeling. Heel blij mee

Eina de Visser
Google review
“Prachtige tuin”

Vanaf het begin heel goed contact met Wilmer gehad. Ik was zelf nogal bezorgd of het allemaal wel zou lukken. Je kunt hem op de gekste uren bellen om je zorg uit te spreken. Het antwoord was dan “komt goed”. Is ook allemaal gelukt. Is een prachtige tuin geworden. Helemaal tevreden! Is allemaal soepel en vlot gegaan.

Dick Krommenhoek
Google review